Pääsin tällä viikolla kesälomailun ansiosta kiertämään kaukaisempiakin kirpputoreja kotikulmien vähän liiankin tutuiksi tulleiden kirppisten lisäksi, ja eipä ollut hukkareissuja ollenkaan.

Löysin nimittäin Riihimäen Juppalantorilta uuden ja käyttämättömän  kirsikankukkatyynyn 3,50 €:n huokeaan hintaan.



Tyyny itsessään on jo kaunis, mutta ei siinä vielä kaikki. Se nimittäin mätsää täydellisesti joitakin vuosia sitten Kiinasta tilaamaani öljyvärikopioon Van Goghin Almond Blossom -taulusta.



Valitettavasti joudun kuitenkin malttamaan hetken ennenkuin pääsen todistamaan näiden kahden harmoniaa, sillä molemmat saavat odottaa varastossa turvassa sen aikaa kun asumme väliaikaiskämpässä.

Sama koskee myös kauan etsimääni turkoosia Kastehelmi-kerrosvatia, jonka vihdoin löysin kohtuuhintaan eilen Salon Seudun Suurkirppikseltä. Olen näitä kyttäillyt huuto.netissä jo useamman kuukauden, mutta sopivaa ei ole löytynyt edullisesti. Yleensä turkoosien kerrosvatien hinnat ovat  postikuluineen nousseet huutiksessa 60-70 €:n tienoille. Olin asettanut itselleni rajaksi, että jos alle 50 €:lla löytyy, niin sitten saan ostaa.

Ja löytyihän se, kirppiksen vitriinissä minua odottaneella aarteella oli hintaa 38€. Kun se vielä oli täysin ehjä eikä kahvakaan ollut liaan krumeluuri, niin tarjotin siirtyi aarrekartalta löytyneiden aarteiden listalle. Nyt se odottaa anopin vitriinissä evakossa kunnes oma talo löytyy.


Näiden löytöjen lisäksi vein alkuviikosta kirppistelyni aivan uudelle tasolle ja ostin kotoisalta Länsikeskuksen kirpparilta Freesoulin farkut. En ole aiemmin viitsinyt edes katsella kirpparilla housuja, koska niiden ostaminen on niin hankalaa ja vaatii sovittamista. Nämä kuitenkin sattuivat osumaan silmään "kaikki -50%" -pöydästä ja koska ne olivat oikeaa tuumakokoa ja todella siistit, niin annoin niille mahdollisuuden ja menin sovituskoppiin. Lopulta kävelin kirpparilta ulos lompakko vain 2,50 €:a kevyempänä ja mukanani uudet farkut ja hyvä mieli, kun taas säästyi rahaa.