Nyt kun syksy on virallisesti tullut, on aika katsastaa vähän tämän kesän satoa.

Ehkä ihanin kesällä löytämäni aarre on turkoosi rokokoo-tuoli, jonka itseasiassa bongasin jo kevättalvella Facebookin markkinapaikalta, ja joka välittömästi päätyi aarrekartalleni. Tuoli oli myynnissä Tampereella Nooran verhoomossa, joten välimatkan vuoksi jätin sen haaveisiini hautumaan. Kesälomamaillessa Tampereella  kaverin luona muistin kuitenkin yhtäkkiä tuolin, ja kipitin välittömästi liikkeeseen katsomaan, josko se vielä odottaisi minua siellä. Ja odottihan se! Hetken painiskeltua itseni kanssa päätin sijoittaa 140€ lomarahoistani tähän unelmaan, ja täytyy myöntää, että hetkeäkään en ole katunut.




Tuoli on aivan ihana, ihan kuin jostain prinsessasadusta. Se ei ole sinänsä mikään vanha, kuulemma alunperin jostain 70-luvulta, mutta verhoiltu nyt kokonaan uudelleen turkoosilla kankaalla, me likes;)

Hämeenlinnan suurkirpputorilta puolestaan löysin Saara Hopean turkoosin Näppyläkulhon, jota olinkin jo jonkin aikaa haeskellut kirkkaan samanlaisen kaveriksi. Kirkkaan kulhon löysin viime talvena yhdeltä vakkarikirppareistani, eli Eurokirppikseltä. Sillä oli hintaa vain 4€, koska hintalapussa luki vain "lasikulho". Tämä turkoosi maksoi 25€.


Heinäkuussa etsiessäni kavereille häälahjaa löysin lahjan ja samalla itselleni jotain pientä englantilaisesta, käsintehtyjä sisustustyynyjä myyvästä Designer Cushions -verkkokaupasta. Tyyny maksoi höyhensisuksineen n. 40€, mutta jotenkin tää vaan kutsui minua :D

Kuva: Designer Cushions