Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa Budget Sportissa, vaikka se tuolla Ikean vieressä onkin nököttänyt jo ainakin vuoden. En ole mitään maailman sporttisinta sorttia, ja jos joskus innostunkin urheilemaan, niin sen on voitava tapahtua ilman mitään nanoteknologisia hengittäviä hi-tech-älykankaita. Kaupalla ei siis han kauheasti ollut minulle tarjottavaa.

Jotain kuitenkin löytyi, nimittäin pipo. Eikä mikä tahansa pipo, vaan kukonaskelkuvioinen, ja maksoikin vain 3,95€. Olen melko ihastunut tuohon klassikkokuvioon nimenomaan asusteissa, en niinkään sisustuksessa.


Kuva: Spoonflower

Etsin muutama vuosi sitten kivanmallista kukonaskelkuvioista talvitakkia sellaista kuitenkaan löytämättä. Mielessä siinsi jotain tämän Sinkkuelämässä Charlottella nähdyn palttoon tyyppistä:


Kuva: HBO

Sopivaa takkia ei tullut vastaan, mutta jokunen asuste kylläkin. Ja loppujen lopuksi tykkäänkin kuviosta enemmän asusteissa, kuin suurena pintana takissa, koska asusteita on helpompi yhdistellä. Ennen tämänpäiväistä pipohankintaa kaapista löytyikin jo kukonaskelkuvioinen hellehattu, lippis, kaulaliina, hanskat, minihame, käsilaukku, saapaat ja korkkarit. Nyt saa ehkä riittää tältä erää;)

Hellehattu, huivi & hanskat: Citymarket
Pipo: Budget Sport
Lippis: Anttila
Minihame: H&M
Käsilaukku: Topshop
Saappaat & korkkarit: eBay

 

Paitsi, että oikeastaan tarvisin vielä jonkun kukonaskelkorun. Tämä WrecordsByMonkeyn rannekoru voisi olla siihen tarkoitukseen sopiva, pistetään harkintaan.

Kuva: WrecordsByMonkey