Talouspaperirullatelineen lisäksi mummolasta muutti meille myös aivan mahtava keittiöjakkara. Eikä mikä tahansa jakkara, vaan hienolla kiepsautusmekanismilla varustettu. Alemmat portaat saa tilan säästämiseksi käännettyä näppärästi jakkaran sisälle.



Jakkara on sekavasta maalikuorrutuksesta päätellen ollut ukilla verstaskäytössä, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Honkkari nimittäin tarjosi jälleen edullista apua työkalupulaani 10 euroa maksaneen hiomahiiren muodossa. Ehdin kaksi Black&Deckerin hiirulaista jo päästämään päiviltään kukkapylväsprojektin parissa, kunnes minulta loppui hermot ja laitteesta takuuaika, enkä saanut enää uutta tilalle. Kukkapylväs on ollut jäissä siitä lähtien. Jospa nyt pääsisin jatkamaan sitä uuden halpishiiren kanssa. Tässä karvalakkimallissa on ainakin huomattavasti vähemmän liikkuvia (=rikkoutuvia) osia, joten toivoa on. Ensitestauksella hiiri tuntui ainakin pelittävän hyvin, ja sain suurimmat tahrat hiottua puupinnoista pois.

Seuraavaksi suuntana maalikauppa, mistä ostan metallijalkoihin kiiltävää valkoista spraymaalia ja puisiin askelmiin kiiltävää huonekalumaalia. Askelmien sävyä en ole vielä tarkalleen valinnut, mutta voin kertoa, ettei se vältsisti ihan värikartan hillityimmästä päästä tule olemaan ;)