Olin etsinyt uuteen soon-to-be-ready keittiöömme jotain semisti retrohtavaa ratkaisua entisen pöytämallisen talouspaperirullatelineen tilalle. Mummolan vanha elämää nähnyt tällinki osoittautui juuri sopivan sympaattiseksi ratkaisuksi. 



Teline oli vaan vähän huonossa maalissa, joten päätin maalata sen uudestaan spraymaalilla. Rautakauppojen sävyvalikoimat spraymaaleissa olivat yllättävänkin rajallisia, värikartta oli kuin suoraan autokaupasta. Goggeloimalla löytyi kuitenkin alan liike Geezers, missä värivalikoima muistutti enemmänkin karkkikauppaa :) En uskaltanut tilata maalia nettikaupasta, koska sävyt näyttävät aina näytöllä vähän erilaiselta kuin luonnossa. Pääsin käymään kaupassa paikan päällä vieraillessani viimeksi siskon luona Helsingissä. Tilanne taisi olla molemminpuolin tiskiä yhtä huvittava, kun tepastelin putiikin ovesta sisään vaaleanpunaisissa saapikkaissani ja talvitakissani ostamaan vaaleanpunaista ja -sinistä spraymaalia. Kaikki muut asiakkaat jonossa näyttivät siltä, että olivat ehkä ennenkin spraymaaleja ostelleet. Sain kuitenkin loistavaa palvelua ja tosi namin värisiä maaleja.

Maalasin talouspaperirullatelineen vaaleansinisellä maalilla, joka levittyi todella tasaisesti ja oli hauska käyttää. Nyt teline maastoutuu hyvin keittiön seinään. En malta odottaa ,että pääsen suihkimaan pinkkiä seuraavan projektin pintaan.