Uuden vuoden kunniaksi on aika päivittää aarrekarttaa ajan tasalle. Läheskään kaikkia toiveitani en ole ehtinyt tänne listaamaan, koska niitä tulee kuin sieniä sateella :D Mutta muutaman aarrekartalla olleen tavaran olen hankkinut.

Himoitsemiani Esteri Tomulan Marja-sarjan munakuppeja ostin viime keväänä huutiksesta 4 kappaletta. Maksoivat muistaakseni yhteensä 53€.



Myös kesällä himoitsemani Greengaten pilkullinen piirakkavuoka löytyy nyt keittiön laatikosta. Ostin sen Elvina Interiöristä 26€:lla. Kuten arvelinkin, omenapiirakka maistuu astetta paremmalta tästä vuuasta.

 


Aarrekartallani olleista asioista myös
unelmakeittiön voisi kirjata jo löytyneiden aarteiden listalle. Keittiöstä puuttuu vielä muutama listan pätkä, mutta muuten on kaikki valmista. Siitä tuli ihana :) Juuri sellainen kuin olin toivonut, paitsi että vielä kivempi. Kuvia keittiöstä laitan kuitenkin vasta sitten kun kaikki on ihan ihan valmista.

Puutarhaunelmista on yksi pieni juttu toteutettu. Ostin viime kesän alesta Indiskasta värikkään riippumaton 20€:lla ja saman sarjan riipputuolin 25€:lla. Ne pääsevät takaisin omenapuiden katveeseen kunhan tuo vyötärönkorkuinen hanki sulaa pois... Muuten puutarha on vielä pahuuden vallassa, ja remonttikiireiden takia en ehtinyt syksyllä edes haravoimaan. Onneksi lumi tuli tänä talvena aikaisin ja peitti kaikki tuollaiset pienet epäkohdat alleen.

 

Näiden aiemmin esittelemien toiveideni lisäksi olen tehnyt myös muutamia muita hankintoja, joita en ole täällä vielä tunnustanut. Yksi niistä on huutiksesta syksyllä 63€:lla huutamani rokokoo-puhelinpöytä. Halusin nimenomaan sellaisen, jossa on jonkun muun kuin kaurapuuron värinen verhoilu. Vaaleanpunertavasta verhoilustaan huolimatta penkki on mielestäni vähän tunkkaisen oloinen. Mutta ei mitään, mikä ei olisi purkillisella pinkkiä maalia korjattavissa. Tästä pitää maalata karkin värinen, ettei eteinen muistuta ihan tyylikalustemummolaa.

 

Vanhaan hyvään aikaan syksyllä, kun Majakka oli vielä tuossa ohikulkutien toisella puolella (niisk :'( ) ostin sieltä vähän joka viikko jotain pientä. Yhdellä kerralla mukaan tarttui 5€:lla tämä ihanan retro Matto-Mikko. Se on täysin toimiva ja pastellisävyisenä sopii hyvin jakkaran kaveriksi.

 

Yksi tuoreimmista kirppislöydöistäni on 4,50€ maksanut teräksinen cooleri. Tällaista olinkin etsiskellyt kun se yhtäkkiä ilmestyi eteeni Länsikeskuksen kirpparin muuten niin tyhjillä hyllyillä. Näen itseni jo ensi kesänä laajenevalla teratsolla jäähdyttelemässä Lambrusco-pulloa tässä astiassa.